TALLER DE BROTS TENDRES I GERMINATS
Verdures fresques d’interior
DISSABTE, 28 D’ABRIL
Els germinats són un aliment
fàcil de cultivar, econòmic i fresc del qual podem disposar cada dia. Amb una mica d’organització i constància pot
ser la manera més fàcil d’incorporar aliments vius a la nostra alimentació.
Els brots tendres i germinats són
una de les fonts més concentrades de vitamines, enzims, minerals i aminoàcids. Estan vius i són capaços de transferir al cos
energia vital.
Es poden utilitzar llavors,
cereals, fruits secs, llegums,....tot té la capacitat de germinar. Son verdures
que creixen a l’interior de les cases. Maduren en pocs dies. I els podem
incorporar als entrepans i a qualsevol àpat, aportant vitalitat i frescor a la
nostra dieta.
Els requisits són mínims i el
beneficis són màxims. Quan es dóna
aquest procés de germinació s’activen tots els processos bioquímics de la
planta i es multiplica de forma exponencial la quantitat de nutrients, així com
els enzims. Que fan que sigui un aliment molt digestible.
En aquest taller s’ensenyarà com
fer tot el procés. Des del la tria de les llavors, temps de remull i
germinació. Preparació dels pots, bosses i safates per fer-ho. Recol.lecció i conservació.
Es una tasca que la pot realitzar
qualsevol membre de la família, nens i avis.
HORARI: Dissabte 28 d’abril d'11.00 a 13.00h
PREU: 20€ (inclou
les dues safates de brots tendres i 2 pots amb germinats)
LLOC: A
Folgueroles , al C/Montseny,3
CAL PORTAR: 2 pots de vidre de boca ampla (tipus Nutella),
dues gomes elàstiques, 2 safates de plàstic reciclades (tipus xampinyons)
INSCRIPCIONS: Fins el dia 26
d’abril
Àngels
Piqué
Tel.
680113026
Lamagiadelacuina.blogspot.com
Converd.blogspot.com
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada